Grillade potatisspett
Sätt sprätt på potatisen – trä den på spett! Det här blir ett festligt, lättlagat och gott alternativ att servera till många trädgårdsgäster. Passar fint som tillbehör till allt grillat i sommar!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013
Ingredienser
8 portioner
24 färskpotatisar (24 potatisar motsvarar ca 2 kg)
2 msk olja
2 msk flingsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi590 KJ / 141 kCal
Fett3 g
Salt1.41 g
Kolhydrater25 g
Protein2 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer