Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillade persikor med vaniljgrädde

De söta och saftiga persikorna läggs på grillen och får en eldig smak. Med en klick fluffig vaniljgrädde på persikorna har du en komplett lättlagad efterrätt som vännerna kommer att älska.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela persikorna i halvor och ta ur kärnorna. Gnid in snittytan med en droppe olja.
  2. Lägg persikorna på grillgallret när glöden är riktigt het. Grilla dem 2-3 min på varje sida så att de blir varma och får lite färg.
  3. Vispa grädden och rör i vaniljsockret.
  4. Strö eventuellt lite socker på persikorna innan du serverar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 persikor eller nektariner
  • 8 droppar olja
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 msk vaniljsocker
  • ev strösocker
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?