Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillad persika med sockerkaka och hallonkvarg

Grillad frukt som persika, nektarin eller ananas är sött, enkelt och gott till efterrätt. Prova något nytt och grilla sockerkaka till persikorna som dessert. Servera med hallonkvarg, färska hallon och mynta. Smarrigt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela och kärna ur persikorna. Låt matfettet smälta ihop med sockret. Pensla snittytorna med matfettsblandningen.
  2. Grilla persikorna och sockerkakan.
  3. Servera persikorna med hallonkvarg, hallon och mynta.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri sockerkaka.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett, använd laktosfri naturell kvarg och smaksätt på önskat sätt.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och mjölkfri sockerkaka . Byt ut kvargen mot Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt på önskat sätt.
Gör äggfri: använd sockerkaka utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 persikor
  • 1 msk smält smör eller margarin
  • 1 msk råsocker eller honung
  • 4 skivor sockerkaka
Till servering
  • kvarg med hallonsmak
  • färska hallon
  • mynta
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1431 kJ / 342 kCal