Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter

Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter

En fantastisk somrig dessert som dessutom tillagas på grillen! Sötman i persikorna och honungen möter syran i balsamvinägern och toppas med pinjenötter och kvistar av rosmarin. Servera denna ljuvliga dessert med riktigt goda dessertostar.

Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1/2 kruka rosmarin
4 persikor (eller nektariner)
1 msk olja
2 msk honung
1 msk balsamvinäger
1 dl pinjenötter
grillfolie

Till servering

dessertost

Gör så här

Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1862 KJ / 446 kCal
Fett34 g
Salt0.57 g
Kolhydrater22 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Sallad med grillade persikor, hjärtsallad och parmesan
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med hallonyoghurtglass
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caprese med mozzarella, persika och melon
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med getost och rosmarinstekt persika
Betyg 4.8 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad persika med bacon och tallsalt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad persika med pistagehonung och vaniljglass
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga