Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter

Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter

En fantastisk somrig dessert som dessutom tillagas på grillen! Sötman i persikorna och honungen möter syran i balsamvinägern och toppas med pinjenötter och kvistar av rosmarin. Servera denna ljuvliga dessert med riktigt goda dessertostar.

Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1/2 kruka rosmarin
4 persikor (eller nektariner)
1 msk olja
2 msk honung
1 msk balsamvinäger
1 dl pinjenötter
grillfolie

Till servering

dessertost

Gör så här

Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner.
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1862 KJ / 446 kCal
Fett34 g
Salt0.57 g
Kolhydrater22 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Grillad persika
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad