Grillade majskolvar med karibiska smaker | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Grillade majskolvar med karibiska smaker

Finns det något somrigare än grillad majs? Knappast! Prova denna himmelska smakkombination och grilla majskolvarna med en het karibisk kryddblandning med cayennepeppar och kanel, servera med limejuice och rostad kokos.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samman alla kryddor och kokossockret i en skål. Lägg majskolvarna på varsin bit aluminiumfolie. Pensla majskolvarna med kokosoljan runt om och gnid in kryddblandningen.
  2. Vik ihop folien runt majskolvarna och grilla 20–25 minuter, kontrollera då och då så att undersidan inte bränns.
  3. Öppna foliepaketen och ringla över limejuice. Strö över kokosflingor och servera direkt!

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk cayennepeppar
  • 1 krm malen kanel
  • 1/2 tsk torkad timjan
  • 1 tsk kokossocker
  • 4 majskolvar
  • 4 tsk kokosolja
  • 2 tsk färskpressad limejuice
  • 1/2 dl rostad riven kokos
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 878 kJ / 210 kCal