Grillade lammkotletter, merguez och paprikor | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Grillade lammkotletter, merguez och paprikor

Grillade lammkotletter, merguez och paprikor passar bra på grillfesten. Du gnider in köttet med örtkryddor och vitlök innan du lägger det på grillgallret.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gnid in kotletterna med örtkryddor, hackad vitlök samt salt och peppar. Halvera och kärna ur paprikorna.
  2. Lägg kotletter, korvar och grönsaker på ett stort grillgaller.
  3. Grilla kotletterna ca 3 minuter på varje sida. Droppa olivolja över paprikorna.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i korven.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 20 lammkotletter (dubbla)
  • 1 1/2 msk torkade örtkryddor
  • 4 msk finhackad vitlök
  • salt och peppar
  • 10 röda och gröna paprikor
  • 15 merguez (lammkorv)
  • olivolja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2660 kJ / 633 kCal
Läs mer om näringsvärden