Pampas Picanha Steak
Grillat kött när det smakar som bäst! Picanha steak är en populär kötträtt i Brasilien och vi är glada över att presentera det här smarriga receptet. Grilla ryggbiff, som har fettkappan kvar, först på indirekt värme och därefter på direkt värme. Skiva upp köttet och grilla bitarna igen för en härlig grillyta. Tranchera och servera med dippsås. Så gott!
Ingredienser
8 portioner
Ryggbiff
1 kg rostbiff eller ryggbiff (med fettet kvar)
1 - 2 tsk senapspulver
salt
peppar
BBQ dippsås
3 msk majonnäs
1 msk american bbq-sås
1/2 tsk röd tabasco
2 klyftor vitlök
saften av 1/2 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi830 KJ / 198 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein27 g
Kommentarer
Pecanha är rumpstek på svenska och inte rostbiff, googla så får ni se!
Monica
2022-04-02Hur länge ska en hel bit ca 1,6 kg stekas i ugnen?
Madeleine
2021-03-05