Pampas Picanha Steak

11
1
Pampas Picanha Steak

Grillat kött när det smakar som bäst! Picanha steak är en populär kötträtt i Brasilien och vi är glada över att presentera det här smarriga receptet. Grilla ryggbiff, som har fettkappan kvar, först på indirekt värme och därefter på direkt värme. Skiva upp köttet och grilla bitarna igen för en härlig grillyta. Tranchera och servera med dippsås. Så gott!

Skriv ut
Pampas Picanha Steak

Ingredienser

8 portioner

Ryggbiff

1 kg
rostbiff eller ryggbiff (med fettet kvar)
1 - 2 tsk
senapspulver
-
salt och peppar

BBQ dippsås

3 msk
majonnäs
1 msk
american bbq-sås
1/2 tsk
röd tabasco
2
klyftor vitlök
saften av 1/2
citron

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-såsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Madeleine

2021-03-05

Hur länge ska en hel bit ca 1,6 kg stekas i ugnen?

Näringsvärde per portion

Energi 830 KJ / 198 kCal
Fett 9 g
Salt 1 g
Kolhydrater 2 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept