Pampas Picanha Steak

Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
2
Pampas Picanha Steak

Grillat kött när det smakar som bäst! Picanha steak är en populär kötträtt i Brasilien och vi är glada över att presentera det här smarriga receptet. Grilla ryggbiff, som har fettkappan kvar, först på indirekt värme och därefter på direkt värme. Skiva upp köttet och grilla bitarna igen för en härlig grillyta. Tranchera och servera med dippsås. Så gott!

Pampas Picanha Steak

Ingredienser

8 portioner

Ryggbiff

1 kg  rostbiff eller ryggbiff (med fettet kvar)
1 - 2 tsk  senapspulver
salt och peppar

BBQ dippsås

3 msk  majonnäs
1 msk  american bbq-sås
1/2 tsk  röd tabasco
2   klyftor vitlök
saften av 1/2   citron

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-såsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Pecanha är rumpstek på svenska och inte rostbiff, googla så får ni se!

Monica

2022-04-02

Hur länge ska en hel bit ca 1,6 kg stekas i ugnen?

Madeleine

2021-03-05

Näringsvärde per portion

Energi830 KJ / 198 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein27 g

Testa liknande recept

Grillrökta BBQ-ribs
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
The Bon Burger
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Big Smoke Pulled Pork burgare
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad BBQ-lök med rosmarin
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökig potatissallad till grillat
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga