Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado

2
0
Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado

US Beef Sirlion Cap är en rumpstek med kappan kvar där fettet förstärker smakerna när du grillar köttet. I sällskap med en rökig vitöksgrillad avokado och latinamerikansk tomatceviche med lime och koriander så gör den snabbgrillade rumpsteken succé.

Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado

Ingredienser

4 portioner
600 g US Beef rumpstek (Sirloin Cap)
4 skivor lantbröd

Tomatceviche

6 tomater
2 schalottenlökar
1 stor vitlöksklyfta
4 msk olivolja
2 lime
flingsalt med chili
svartpeppar
ev 1 kruka koriander

Vitlöksgrillad avokado

1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
2 avokador
salt

För alla

Rätten är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera att brödet inte innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2885 KJ / 690 kCal
Fett 454 g
Kolhydrater 318 g
Protein 358 g
Läs mer om näringsvärden