Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado
![Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63303/cf_259/grillad_rumpstek_med_tomatceviche_och_vitloksgrillad_avokado.jpg)
US Beef Sirlion Cap är en rumpstek med kappan kvar där fettet förstärker smakerna när du grillar köttet. I sällskap med en rökig vitöksgrillad avokado och latinamerikansk tomatceviche med lime och koriander så gör den snabbgrillade rumpsteken succé.
![Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63303/cf_259/grillad_rumpstek_med_tomatceviche_och_vitloksgrillad_avokado.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g US Beef rumpstek (Sirloin Cap)
4 skivor lantbröd
Tomatceviche
6 tomater
2 schalottenlökar
1 stor vitlöksklyfta
4 msk olivolja
2 lime
flingsalt med chili
svartpeppar
ev 1 kruka koriander
Vitlöksgrillad avokado
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
2 avokador
salt
För alla
Rätten är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera att brödet inte innehåller mjölk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2885 KJ / 690 kCal
Fett45.4 g
Kolhydrater31.8 g
Protein35.8 g
Kommentarer