Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor

Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor är en vacker och mumsig sallad som passar utmärkt både som förrätt eller som tillbehör till grillat kött.

Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor

Ingredienser

4 portioner
1 dl solroskärnor
2 halloumi (à 200 g)
65 g babyspenat

Paprikadressing

2 grillade paprikor
2 msk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
4 msk olivolja
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rödbetssallad med halloumitärningar
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad halloumi med spenatcouscous
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad halloumi
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Halloumigryta med jordnötssås
    Betyg 4.2 av 5.217 personer har röstat
    Receptet har 77 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad