Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Du får en lyxig sommarkänsla när du sätter tänderna i den här saftiga grillade entrecôten. Tallriken förgylls med ett mumsigt svartpeppar- och rödvinssmör och färgglada bondbönor och steklök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Ingredienser

4 portioner
4 skivor entrecôte (ca 800 g)
1 tsk salt
2 krm peppar
1 schalottenlök
1 tsk smör
2 krm grovmalen svartpeppar
1/2 dl rött vin
100 g rumstempererat smör
200 g bondbönor
ca 300 g blandad sallad (t ex ruccola, isbergs, roman och ekblad)
färdig vinägrett på flaska
1 dl valnötter
16 små steklökar

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2940 KJ / 700 kCal
Fett54 g

Testa liknande recept

Grillad entrecôte
Betyg 3.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad entrecôte med tapenade
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Steka entrecôte
Betyg 4.6 av 5.267 personer har röstat
Receptet har 21 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Senapsstekt entrecôte
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad entrecôte med panzanellasallad
Betyg 4.2 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad