Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

0
0
Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Du får en lyxig sommarkänsla när du sätter tänderna i den här saftiga grillade entrecôten. Tallriken förgylls med ett mumsigt svartpeppar- och rödvinssmör och färgglada bondbönor och steklök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Ingredienser

4 portioner
4 skivor entrecôte (ca 800 g)
1 tsk salt
2 krm peppar
1 schalottenlök
1 tsk smör
2 krm grovmalen svartpeppar
1/2 dl rött vin
100 g rumstempererat smör
200 g bondbönor
ca 300 g blandad sallad (t ex ruccola, isbergs, roman och ekblad)
färdig vinägrett på flaska
1 dl valnötter
16 små steklökar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2940 KJ / 700 kCal
Fett 54 g
Läs mer om näringsvärden