Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Du får en lyxig sommarkänsla när du sätter tänderna i den här saftiga grillade entrecôten. Tallriken förgylls med ett mumsigt svartpeppar- och rödvinssmör och färgglada bondbönor och steklök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Ingredienser

4 portioner
4   skivor entrecôte (ca 800 g)
1 tsk  salt
2 krm  peppar
1   schalottenlök
1 tsk  smör
2 krm  grovmalen svartpeppar
1/2 dl  rött vin
100 g  rumstempererat smör
200 g  bondbönor
ca 300 g  blandad sallad (t ex ruccola, isbergs, roman och ekblad)
färdig vinägrett på flaska
1 dl  valnötter
16   små steklökar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2940 KJ / 700 kCal
Fett54 g

Testa liknande recept

Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsstekt entrecôte
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad entrecôte med panzanellasallad
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Entrecôte med örtpotatis och rödbetstzatziki
Betyg 2.8 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad entrecôte med grillade marinerade grönsaker
Betyg 2.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yakiniku med syrliga solrosskott
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga