Färska jordgubbar, mascarpone, mörk choklad och smör som får smälta samman mellan två skivor ljust bröd. Denna grillade efterrättstoast passar lika bra till dessert som till en lyxig frukost. Testa att toppa med olika sorters frukt och bär för att hitta din favorit!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt ut mascarpone mot laktosfri smetana eller laktosfri färskost. Välj laktosfri mörk choklad, laktosfritt smör och laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mascarpone mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkfri mörk choklad och mjölkproteinfri glass. Byt ut smöret mot olja eller mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har gjort detta till första sommarlovsfrukosten i flera år. Så gott!
Charlotte
2022-06-25Har gjort detta till första sommarlovsfrukosten i flera år. Så gott!
Charlotte
2022-06-25