Gremolata

Gremolata är ett fräscht och nyttigt tillbehör gjort på hackad persilja, vitlök, olja och citronskal. Passar utmärkt som fyllning i kyckling, i grytor eller som ett uppfriskande och gott tillbehör till fisk eller kött.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Gör så här
Receptet har uppdaterats, se tips nedan för en variant av gremolata.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi560 KJ / 143 kCal
Fett13 g
Salt0.01 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g
Kommentarer
13 stMin variant på det som fanns. Limeblad i stället för citronskal med mindre mängd olja. Frisk och jättegott till vannamaräkor. Berit
Berit
Varianten - enkel, frisk, jättegod!
Berit
Väldigt oljigt
Gabriella
Receptet och tipset skiljer ju sig helt åt i mängd, vad avser tipset? Om man vill ha mycket mer smak eller är det en helt annan röra?
Jeanette
Hej Jeanette! Det är tips på en variant av gremolata. Hoppas det smakar! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Alldeles för mycket vitlök till så lite gremolata, och alldeles för lite zest. En STOR citron räckte inte
Rikard
Det här är ju ett helt annat recept, under Tips. Låter met rimligt.
Mikaela
Alldeles för mycket olivolja! Välj ett annat recept. Jag blev så besviken.
Mikaela
Gott med hackad kapris i
Katarina
Fick slänga alltihop pga för mycket salt. Oätligt. Mängden salt kan inte stämma.
Peter
Hej Peter! Vi ber om ursäkt för att gremolatan blev för salt. Vi har nu tagit bort mängden salt i receptet och skrivit att man ska smaka av med salt istället. Hoppas att du vill ge gremolatan en andra chans! Hälsningar Elina
ICA-köket
För mycket salt...
Cecilia