Grekisk sallad med rostad potatis och fetakräm

Som att ta sig över till medelhavet för en kväll, med en liten twist! Rostad potatis är nämligen ingen klassisk ingrediens i en grekisk sallad. Men ack så gott! Och fetaosten mosas och blandas med crème fraiche istället för att serveras som den är. En enkel och fräsch middag - jo man tackar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2021

Ingredienser
Potatis
Fetakräm
Sallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot mjölkproteinfritt ostalternativ eller tofu och crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
La till kyckling
Ida
2023-02-12Känns som att det saknas något proteinrikt tillbehör
Marielle
2021-06-12Gott och enkelt recept! Vi hade amandinepotatis och bytte ut oreganokryddan samt rödvinsvinäger till äppelcidervinäger och örtagårdskrydda
Linnéa
2021-06-09