Grekisk kycklingsallad med feta- och honungsvinägrett

Bjud på en förstklassig grekisk kycklingsallad med inspiration från Medelhavet. Servera tillsammans med feta- och honungsvinägrett. Jättegott till lunch eller som en lättare middag en härlig sommarkväll.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Ingredienser
4 portioner
4 grillade kycklingfiléer
1 rödlök
1 isbergssalladshuvud
1 romansalladshuvud
300 g färsk spenat
ca 200 g fetaost
1 dl svarta oliver
Feta- och honungsvinägrett
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1/2 tsk fransk senap
1/2 msk flytande honung
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2283 KJ / 546 kCal
Fett38 g
Salt3.77 g
Kolhydrater8 g
Protein42 g
Kommentarer
3 stEn otroligt god sallad, gillar inte oliver så byta ut de med majs. Och honungsvinägretten var barnsligt god, 😍
My
Mycket god sallad. Enkel att anrätta, var och en kan blanda efter tycke och smak. Underbar vinägrett. Äter denna sallad ofta!
Irene
En mycket god sallad till stor del på grund av vinägretten. Jag har gjort den flera gånger och kommer att fortsätta med det.
Therese