Sparrissallad

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
1
Sparrissallad

Sparrissallad är en krispig och fräsch sallad som dessutom är lättlagad. Spenat, paprika och röd lök gör sparrisen sällskap i skålen. Sparris kokas upp och sjuder endast ett par minuter för att behålla tuggmotståndet.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Sparrissallad

Ingredienser

10 portioner
1 knippe grön sparris
1/2 isbergssalladshuvud
1/2 frisésalladshuvud
80 g spenat
1 röd eller gul paprika
1 rödlök
50 g ärtskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Såå fräsch sallad. Serverade den till Ugnsbakade rosépepparlax

Ing-marie

2008-04-06

Testa liknande recept

Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vårig grönsallad med sparris och pumpadressing
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med vit sparris och ostkräm
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade ägg med sparris och spenat
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med knäckekrisp
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Poké bowl med sparris och pocherat ägg
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga