Grefve Pehrs äppelsorbet

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grefve Pehrs äppelsorbet

Grefve Pehrs äppelsorbet är en fräsch och sötsyrlig sorbetglass som du fryser i glassmaskin men om du inte har en sådan går det bra även i frysen. En utsökt och annorlunda efterrätt som gillas av både vuxna och barn.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Grefve Pehrs äppelsorbet

Ingredienser

4 portioner
1 gelatinblad
några kvistar pepparmynta eller citronmeliss
1 1/2 dl strösocker
1 dl vatten
2 dl äppeljuice eller äppelmust

Gör så här

00:05:00
04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi677 KJ / 162 kCal

Testa liknande recept

Kvargmousse med hallongranité
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sorbet float med melon
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemgjord äppelsorbet med vaniljpudding
Betyg 3.4 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Champagnesorbet med mynta
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrussorbet med ångad maräng och rostade nötter
Betyg 3.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gurka med granité och dillglass
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad