Grefve Pehrs äppelsorbet

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Grefve Pehrs äppelsorbet

Grefve Pehrs äppelsorbet är en fräsch och sötsyrlig sorbetglass som du fryser i glassmaskin men om du inte har en sådan går det bra även i frysen. En utsökt och annorlunda efterrätt som gillas av både vuxna och barn.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Grefve Pehrs äppelsorbet

Ingredienser

4 portioner
1   gelatinblad
några kvistar pepparmynta eller citronmeliss
1 1/2 dl  strösocker
1 dl  vatten
2 dl  äppeljuice eller äppelmust

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi677 KJ / 162 kCal

Testa liknande recept

Kvargmousse med hallongranité
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjord äppelsorbet med vaniljpudding
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurka med granité och dillglass
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussorbet med ångad maräng och rostade nötter
Betyg 3.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga