Grefve Pehrs äppelsorbet

4
0
Grefve Pehrs äppelsorbet

Grefve Pehrs äppelsorbet är en fräsch och sötsyrlig sorbetglass som du fryser i glassmaskin men om du inte har en sådan går det bra även i frysen. En utsökt och annorlunda efterrätt som gillas av både vuxna och barn.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Grefve Pehrs äppelsorbet

Ingredienser

4 portioner
1 gelatinblad
några kvistar pepparmynta eller citronmeliss
1 1/2 dl strösocker
1 dl vatten
2 dl äppeljuice eller äppelmust

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 677 KJ / 162 kCal
Läs mer om näringsvärden