Kvargmousse med hallongranité

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Kvargmousse med hallongranité

Denna lena och söta kvargamousse med hallongranité är en helt underbar dessert! Frys in den goda kvargamoussen tillsammans med den delikata hallonmixen. Bjud på den krämiga kvargpucken toppad av granité samt några färska hallon och avnjut direkt!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Kvargmousse med hallongranité

Ingredienser

8 portioner

Kesellamousse

2 gelatinblad
1 dl socker
2 msk vatten
2 äggulor
250 g kvarg
2 msk citronsaft
3 dl vispgrädde

Hallongranité

1 dl socker
2 1/3 dl vatten
225 g frysta hallon
1 tsk pressad citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Morotsgranité med citron
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grefve Pehrs äppelsorbet
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallonsorbet
Betyg 4.3 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sorbet float med melon
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjord äppelsorbet med vaniljpudding
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga