Jills laxmoussetoast

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
2
Jills laxmoussetoast

Högklassig mousse av gravad lax, kvarg/kvarg, färskpressad citronjuice och finhackad rödlök. Servera laxmoussen på toast och toppa med dill och en klick rom av valfri sort. En underbar förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Jills laxmoussetoast

Ingredienser

4 portioner
200 g gravad lax
250 g kvarg
2 tsk färskpressad citronjuice
1 liten skalad och finhacka rödlök
salt
peppar
rostat bröd

Garnering

dill
rom av valfri sort

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Det här blev jättegott! Tog dock rökt lax istället för gravad lax!

Eva

2023-06-06

Ingen höjdare. Ingenting jag gör igen.

Gunnel

2008-01-02

Testa liknande recept

Kanapé med lax, äpple och curry
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt lax på Brittas kavring
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Polkagrisdröm
Betyg 3.8 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxbollar med soltorkade tomater
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosa dröm
Betyg 2.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Choklad- och kaffecheesecake
Betyg 3 av 5.
135 personer har röstat
Över 60 min att tillaga