Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Jills laxmoussetoast

Högklassig mousse av gravad lax, kvarg/kvarg, färskpressad citronjuice och finhackad rödlök. Servera laxmoussen på toast och toppa med dill och en klick rom av valfri sort. En underbar förrätt.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva laxen och mixa i matberedaren till ett fint hack.
  2. Blanda i kvarg, färskpressad citronjuice samt skalad och finhacka rödlök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera på rostat bröd. Garnera med dill och ev en klick rom av valfri sort.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g gravad lax
  • 250 g kvarg
  • 2 tsk färskpressad citronjuice
  • 1 liten skalad och finhacka rödlök
  • salt och peppar
  • rostat bröd
Garnering
  • dill
  • rom av valfri sort
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer