Gravad lax hör högtider till! Tillsammans med en lyxig romkräm, hyvlad gurka och riven pepparrot blir detta en fräsch och magisk god förrätt med stil! Toppa gärna med färsk hackad dill för extra finess.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana eller crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana eller crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Rithy
2021-07-23Jättegott! Har kunnat äta hur mycket som helst!
Gunnar
2021-07-09Gott, frisk, sommarmat. Passar bra som förrätt till grillad köttbit. Pepparrot, färsk, höjde smaken.
Annika
2021-07-04Välj bra rom! Jag använde stenbitsrom som tog över smaken totalt! Kommer inte att höra rätten igen! Finns mycket annat att göra som är godare. Tyvärr! ☹️