Gratinerat matjesknäcke

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Gratinerat matjesknäcke

Gratinerat matjesknäcke är en snabblagad, innovativ och smakfull rätt med potatis och en ägg- och matjessillröra som du gratinerar i ugn. Passar utmärkt som förrätt eller lättare lunch.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Gratinerat matjesknäcke

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
1 burk matjessill (à 200 g)
3 msk majonnäs
3 msk crème fraiche
2 krm curry
1/2 tsk salt
1 krm peppar
4 kokta färskpotatisar
4 skivor valfritt knäckebröd
smör att bre på bröden
ev finhackad dill till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1542 KJ / 369 kCal

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana
Betyg 4.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga