Fisk nachos med ris
Här har du en fish nacho och är precis vad det låter, en laxfilé kryddad med tacokrydda, som äts tillsammans med krispiga nachochips, majs, gurka och gräddfil. Fisk nachos är en god variant på tacomiddagen. Här serverar vi den med ris för att få lite extra mättnad till rätten. Smaklig nacho önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2020
Ingredienser
4 portioner
4 port ris
600 g laxfilé
1 påse kryddmix fish taco medium (à 50 g)
2 tsk olja
150 g majskorn
1 gurka
100 g nachochips
3 dl gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3506 KJ / 839 kCal
Fett39 g
Salt4 g
Kolhydrater77 g
Protein42 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Usch!
Helena
2020-09-14