Gratinerade squashhalvor med tonfisk

Gratinerade squashhalvor med tonfisk ger dig en mättande, stadig och nyttig måltid. Servera squashen och tonfisken tillsammans med en härlig grönsallad till och njut!

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2391 KJ / 573 kCal
Fett11.7 g
Kommentarer
10 stVi tyckte båda att det var riktigt gott. Använde turkisk yoghurt istället för creme fraiche och blandade också i 1 dl riven ost. Stort plus för den enkla tillagningen
Karin
Jag tyckte att det var ok, inte mer. Min man tyckte dock att det var jättegott.
Jeanette
JÄTTE GOTT! Följde receptet som blev ett bra resultat! Men man måste gilla fransksenap! Det gör jag och tycte det blev en god touche på tonfisken!
Emma karin
Jättegott tycker jag som gillar tonfisk, men jag hade också i lite vitlök. Följde annars receptet.
Anna cecilia
Väldigt lättlagat, men tonfisken tog överhanden precis som någon annan också skrev. Kan tänka mig att paprika, purjo och mer örter skulle kunna göra susen.
Linda
Jättegott! Jag lade i lite purjolök och franksa örter i röran och tog bara hälften av det urgröpta succinin. Toppade med mozarellaost istället, vilket jag tycker är godare än vanlig rivost.
Eva
Ganska gott, men man kan förgylla det hela som Terése föreslår. Det blev lite'vattningt' när man följde receptet.
Finn
God och nyttig rätt som är lättlagad. Är inte så förtjust i majs utan bukar istället blanda i hackad purjolök, paprika och lite vitlök. Håller med Pia att allt det urgröpta inte behövs.
Terése
Familjen tyckte om det. Personligen tyckte jag tonfisken smakade starkt fisk och tog över rätten. Annars ok.
Malin
Använde bara hälften av squashurgröpet, det räckte mer än väl. Jag bytte ut senapen mot 2 tsk curry istället, det blev gott. Nästa gång kommer jag nog öka på mängden creme fraiche också, tycket det blev aningen torrt. Lite pyssel innan med urgröpning, finhackning och så men annars lättlagat och gott.
Pia