Gratinerad kassler

Betyg 3.6 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Gratinerad kassler

Allt borde kunna sköta sig i ugnen på samma sätt som kvällens kassler! Innan den skjutsas in i ugnen så täcks den av grädde och senap som snabbt fått blandats ihop. Ost strös över och sedan gratineras den färdigt i ugnen medan ris kokas på plattan. Varma haricots verts lägg också upp på tallriken innan middagen är redo att avnjutas!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020

Gratinerad kassler

Ingredienser

4 portioner
600 g kassler
2 1/2 dl vispgrädde
1 dl riven ost
1/2 förp frysta haricots verts (bönor) (à 450 g)

Att ha hemma

1 msk senap
4 port ris

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

11 st
  • Perfekt bjudrätt om man har gäster som uppskattar enkel mat med mkt ost. Extremt enkel att laga. Gjorde en redd sås med grädde och vetemjöl innan den åkte in i ugnen. Lite mer ost än i receptet oxå.

    Cecilia

  • Enklare än såhär blir det inte, och gott är det också! Rekomenderas!

    Johan

  • Riktigt bra

    Daniel

Näringsvärde per portion

Energi2709 KJ / 650 kCal
Fett32 g
Salt7.9 g
Kolhydrater49 g
Protein41 g

Testa liknande recept

  • Olivpasta med kassler
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler med kål- och chiliwok
    Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler med krämig tomatpasta
    Betyg 4 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad