Gratinerad kassler

Allt borde kunna sköta sig i ugnen på samma sätt som kvällens kassler! Innan den skjutsas in i ugnen så täcks den av grädde och senap som snabbt fått blandats ihop. Ost strös över och sedan gratineras den färdigt i ugnen medan ris kokas på plattan. Varma haricots verts lägg också upp på tallriken innan middagen är redo att avnjutas!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2709 KJ / 650 kCal
Fett32 g
Salt7.9 g
Kolhydrater49 g
Protein41 g

Kommentarer
11 stPerfekt bjudrätt om man har gäster som uppskattar enkel mat med mkt ost. Extremt enkel att laga. Gjorde en redd sås med grädde och vetemjöl innan den åkte in i ugnen. Lite mer ost än i receptet oxå.
Cecilia
Enklare än såhär blir det inte, och gott är det också! Rekomenderas!
Johan
Riktigt bra
Daniel
Har gjort det flera gånger riktigt gott
Anette
Är väldigt gott o smidigt
Hillevi
Snålt med sås, som i alla recept. Jag dubblar såsen och kryddar extra, är lite smaklös annars. Kokar även upp såsen med lite mjöl, den blir alldeles för rinnig annars.
Amanda
Ni är för snåla med grädden i alla recept, behövs dubbel mängd
Kristina
Hade dubbla mängden sås och hade även i timjan. Mums. Fick dock en dålig kaslerbit i matkassen. Seg och konstig.
Nicole
Enkelt och gott.
Alexandra
Jättegott tyckte vi. Bekvämt med lätta recept.
Anita