Gratinerad kassler

16
5
Gratinerad kassler

Allt borde kunna sköta sig i ugnen på samma sätt som kvällens kassler! Innan den skjutsas in i ugnen så täcks den av grädde och senap som snabbt fått blandats ihop. Ost strös över och sedan gratineras den färdigt i ugnen medan ris kokas på plattan. Varma haricots verts lägg också upp på tallriken innan middagen är redo att avnjutas!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020

Gratinerad kassler

Ingredienser

4 portioner
600 g
kassler
2 1/2 dl
vispgrädde
1 dl
riven ost
1/2
förp frysta haricots verts (bönor) (à 450 g)

Att ha hemma

1 msk
senap
4
port ris

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Kristina

2020-02-17

Ni är för snåla med grädden i alla recept, behövs dubbel mängd

Nicole

2020-02-17

Hade dubbla mängden sås och hade även i timjan. Mums. Fick dock en dålig kaslerbit i matkassen. Seg och konstig.

Alexandra

2020-02-12

Enkelt och gott.

Näringsvärde per portion

Energi 2709 KJ / 650 kCal
Fett 32 g
Salt 7.9 g
Kolhydrater 49 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept