Gratinerad kassler
Allt borde kunna sköta sig i ugnen på samma sätt som kvällens kassler! Innan den skjutsas in i ugnen så täcks den av grädde och senap som snabbt fått blandats ihop. Ost strös över och sedan gratineras den färdigt i ugnen medan ris kokas på plattan. Varma haricots verts lägg också upp på tallriken innan middagen är redo att avnjutas!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020
Ingredienser
4 portioner
600 g kassler
2 1/2 dl vispgrädde
1 dl riven ost
1/2 förp frysta haricots verts (bönor) (à 450 g)
Att ha hemma
1 msk senap
4 port ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2709 KJ / 650 kCal
Fett32 g
Salt7.9 g
Kolhydrater49 g
Protein41 g
Kommentarer
Enklare än såhär blir det inte, och gott är det också! Rekomenderas!
Johan
2024-03-21Riktigt bra
Daniel
2023-09-05Har gjort det flera gånger riktigt gott
Anette
2022-09-03