Gratinerad fänkål med parmesan och basilika

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gratinerad fänkål med parmesan och basilika

Bjud dig själv och dina vänner på en god fänkålsmiddag. Fänkålen skivas och steks i pannan därefter gratineras den i ugnen med parmesan och basilika. Servera den gratinerade fänkålen till ris och en mustig tomatsås, smaklig måltid!

Gratinerad fänkål med parmesan och basilika

Ingredienser

4 portioner
2 fänkål (à ca 250 g)
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
1/2 kruka basilika
2 dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
1/2 dl panko eller ströbröd

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1008 KJ / 240 kCal
Fett17 g
Salt1.5 g
Kolhydrater7 g
Protein13 g

Testa liknande recept

  • Potatis- och fänkålsgratäng
    Betyg 4.5 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesanrostad brysselkål
    Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesangratinerad fänkål
    Betyg 4.5 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grön fiskgratäng
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad