Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor

Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor

Pyttipanna med rostbiff, potatis och lök stuvas krämig i grädde och senap och serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor. En klassisk husman som aldrig slår fel!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 msk neutral olja
600 g potatis
3 msk neutral olja
400 g biff eller rostbiff
1 msk neutral olja
1/2 krm salt
1 krm nymalen peppar
2 dl vispgrädde
2 msk senap
4 ägg
1 msk neutral olja

Till servering

inlagda rödbetor
1/2 kruka bladpersilja

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Använde creme fraiche i stället för grädde, blev inte fel.

    Christer

  • Vi hade önskat mer smak på en annars god rätt. Nästa gång blir det nog mindre nötkött och lite bacon och/eller en välsmakande korv för att sätta mer piff på pytten.

    Robert

Testa liknande recept

  • Rostbiffsallad
    Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad