Hur gör man en klassisk köttfärssås ännu godare? Man tillsätter grädde såklart! Den här underbart krämiga såsen är lätt som en plätt, då du både steker och kokar allt i samma gryta. Såsen tar smak av vitlök och timjan och serveras med tagliatelle.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Som tomat-allergiker är jag intresserad av att höra ett omdöme som inte är tolkat baserat på ett gäng tomat-älskare.
Emma
2023-01-18Tillsatte soja, kalvfond, tomatpuré, en gul lök och cayennepeppar, smakade bra!
Elsa
2022-04-07Oätbart, vi fick köpa pizza istället
Fredrika
2022-03-01