Gräddig kantarellpasta med fransk chark
Behöver du en snabblagad rätt men som ändå ska imponera har du här en underbart god och gräddig kantarellpasta. Servera den med fransk chark och härligt gröna haricot verts och babyspenat och du har en måltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2018
Ingredienser
2 portioner
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
2 port färsk pasta cappellacci, kantarell/ricotta
1 1/2 dl vispgrädde
salt
peppar
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
100 g charkuterier (gärna plateau de France)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2873 KJ / 681 kCal
Fett54 g
Salt5 g
Kolhydrater27 g
Protein22 g
Kommentar
Enkelt och så gott!
Cecilia
2018-01-16