Gräddig kantarellpasta med fransk chark

Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
1
Gräddig kantarellpasta med fransk chark

Behöver du en snabblagad rätt men som ändå ska imponera har du här en underbart god och gräddig kantarellpasta. Servera den med fransk chark och härligt gröna haricot verts och babyspenat och du har en måltid att njuta av.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2018

Gräddig kantarellpasta med fransk chark

Ingredienser

2 portioner
1/2   förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
2   port färsk pasta cappellacci, kantarell/ricotta
1 1/2 dl  vispgrädde
salt
peppar
1/2   påse babyspenat (à 65 g)
100 g  charkuterier (gärna plateau de France)

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Enkelt och så gott!

Cecilia

2018-01-16

Näringsvärde per portion

Energi2873 KJ / 681 kCal
Fett54 g
Salt5 g
Kolhydrater27 g
Protein22 g

Testa liknande recept

Quornsauté med kantareller och syltlök
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kornotto med svamp, gröna bönor och nötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonfilé med vinbärssås & potatisbakelse
Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekt torsk med kantarellsås
Betyg 3.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta pesto med halloumi och tomat
Betyg 4.6 av 5.
80 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadillas med kantareller och spenat
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga