Gräddig kantarellpasta med fransk chark

10
1
Gräddig kantarellpasta med fransk chark

Behöver du en snabblagad rätt men som ändå ska imponera har du här en underbart god och gräddig kantarellpasta. Servera den med fransk chark och härligt gröna haricot verts och babyspenat och du har en måltid att njuta av.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2018

Gräddig kantarellpasta med fransk chark

Ingredienser

2 portioner
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
2 port färsk pasta cappellacci, kantarell/ricotta
1 1/2 dl vispgrädde
salt
peppar
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
100 g charkuterier (gärna plateau de France)

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Cecilia

2018-01-16

Enkelt och så gott!

Näringsvärde per portion

Energi 2873 KJ / 681 kCal
Fett 54 g
Salt 5 g
Kolhydrater 27 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden