Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Gräddig kantarellpasta med fransk chark

Behöver du en snabblagad rätt men som ändå ska imponera har du här en underbart god och gräddig kantarellpasta. Servera den med fransk chark och härligt gröna haricot verts och babyspenat och du har en måltid att njuta av.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 15, 2018
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och koka bönorna i rikligt med saltat vatten i 4 minuter.
  2. Koka pastan i samma vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  3.  Låt pastan rinna av i ett durkslag och sätt på kastrullen på plattan igen. Häll i grädden och koka ca 2 minuter, smaka av med salt och peppar. Vänd ner pasta, bönor och spenat i kastrullen.
  4. Servera kantarellpastan med charketurier.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
  • 2 port färsk pasta cappellacci, kantarell/ricotta
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • salt
  • peppar
  • 1/2 påse babyspenat (à 65 g)
  • 100 g charketurier (gärna plateau de France)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2873 kJ / 681 kCal