Pasta med kallrökt lax

18
1
Pasta med kallrökt lax

Den här pastarätten innehåller många spännande smaker i en härlig kombination. En pastarätt med lax och blodapelsin, kryddad med lite oregano, persilja, och kapris gör ingen besviken!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Pasta med kallrökt lax

Ingredienser

4 portioner
350 g pasta, t ex rigatonipasta
150 g kallrökt lax
1/2 tsk torkade grönpepparkorn
1 dl pinjenötter
1 blodapelsin
1/2 msk kapris
1 tsk torkad oregano
1 dl plockade persiljeblad
5 msk olivolja
2 krm salt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentar

Michael

2016-02-26

Ser gott ut