Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

Tilltalande recept på gösrulle med lax i apelsinmarmelad. Fisken blir fenomenal med frisk smak av apelsin. Rätten ser mycket elegant ut på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

Ingredienser

8 portioner
800 g gös-, hajmals- eller abborrfiléer
150 g laxfilé (skinn och benfri)
skal och juice av 1 apelsin
2 krm salt
vitpeppar
olivolja
citron till servering

Gör så här

00:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi670 KJ / 160 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Senaps- och dragonmarinerad abborre
Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrusmarinerad lax med gurka och rädisa
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrusmarinerad lax med pepparrot och dill
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekta abborrfiléer
Betyg 3.1 av 5.73 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Majrova med citron och timjan
Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Terökt lax
Betyg 2.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad