Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

0
0
Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

Tilltalande recept på gösrulle med lax i apelsinmarmelad. Fisken blir fenomenal med frisk smak av apelsin. Rätten ser mycket elegant ut på buffébordet.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

Ingredienser

8 portioner
800 g
gös-, hajmals- eller abborrfiléer
150 g
laxfilé (skinn och benfri)
skal och juice av 1
apelsin
2 krm
salt
-
vitpeppar
-
olivolja
-
citron till servering

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein och ägg. (Uteslut majonnäs till serveringen vid äggallergi eller använd specialprodukt.)

Gör så här

Tips

Garanterat benfri blir gösen om du först "byxar" den. Känn med fingret längs med filén. Mitt på sitter de små vassa benen i en prydlig rad. Skär bort dem med en vass kniv, så att fisken sedan ser ut att ha fått två byxben.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 670 KJ / 160 kCal
Fett 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept