Senaps- och dragonmarinerad abborre

8
1
Senaps- och dragonmarinerad abborre

Senaps- och dragonmarinerad abborre är en rätt utöver det vanliga. Marinaden gör du enkelt av dijonsenap, gräddfil och dragon. Stek filéerna gyllenbruna i smör och servera med pressad potatis och en fräsch grönsallad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Senaps- och dragonmarinerad abborre

Ingredienser

4 st
1/2 dl
dijonsenap
1 dl
gräddfil
1 dl
finstrimlad dragon eller torkad (1 dl färsk strimlad motsvarar 1 msk torkad)
-
salt och svartpeppar
4
abborrfiléer
-
smör till stekning

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Kerstin

2021-05-23

Toppengott. Jag serverade med kokt potatis, gröna bönor och använde marinadröran till en coleslaw på finstrimlad vitkål och morot som passade utmärkt.

Testa liknande recept