Stekta abborrfiléer

Betyg 3 av 5.
68 personer har röstat
2
Stekta abborrfiléer

För dig som gillar fisk så är stekta abborrfiléer definitivt någonting att testa på! Stek abborren i lite vetemjöl och citronpeppar och avnjut sedan fisken tillsammans med kokt potatis. Enkelt och jättegott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2005

Stekta abborrfiléer

Ingredienser

4 portioner
600 g  abborrfiléer
1/2 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1/2 tsk  citronpeppar
1   ägg
1 1/2 dl  ströbröd

Till stekning

2 - 2 1/2 msk  margarin eller smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
68 personer har röstat

Kommentarer

Finns det något godare ,synd att det finns s lite abborrar i sjön

Lars thorolf

2023-03-07

Lättlagad ... lagom med ingredienser ..... jättegott !

Ingmarie

2022-09-16

Testa liknande recept

Senaps- och dragonmarinerad abborre
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapstekt abborre med syrliga grönsaker
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanapé med abborre
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Abborre med mangowok och sojadressing
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Klockargårdens knaperstekta abborre
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga