Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

Tilltalande recept på gösrulle med lax i apelsinmarmelad. Fisken blir fenomenal med frisk smak av apelsin. Rätten ser mycket elegant ut på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Gösrulle med lax i apelsinmarmelad

Ingredienser

8 portioner
800 g gös-, hajmals- eller abborrfiléer
150 g laxfilé (skinn och benfri)
skal och juice av 1 apelsin
2 krm salt
vitpeppar
olivolja
citron till servering

Gör så här

00:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi670 KJ / 160 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

  • Senaps- och dragonmarinerad abborre
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekta abborrfiléer
    Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Terökt lax
    Betyg 2.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skaldjurs- och potatisgalette
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad