Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

2
0
Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Denna vackra och smakrika gös med tunna vitlöksfjäll tillagar du i ugn medan du gör en fräsch sallad. Din gurksallad görs av vinäger, saftiga gurkstavar och gräddfil som du serverar direkt ihop med syrlig lime, potatissallad och den mumsiga fisken.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Ingredienser

4 portioner
600 g
gösfilé eller annan vit, fast fisk
ca 8
stora vitlöksklyftor
1 - 2 msk
olivolja
-
salt och peppar

Gurksallad

1/2 dl
gräddfil
1 msk
vitvinsvinäger
2 tsk
socker
1
gurka
-
salt och peppar
-
lime

För alla

Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad är fri från gluten och ägg men mjölkprotein ingår i gurksalladen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept