Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Denna vackra och smakrika gös med tunna vitlöksfjäll tillagar du i ugn medan du gör en fräsch sallad. Din gurksallad görs av vinäger, saftiga gurkstavar och gräddfil som du serverar direkt ihop med syrlig lime, potatissallad och den mumsiga fisken.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Ingredienser

4 portioner
600 g  gösfilé eller annan vit, fast fisk
ca 8   stora vitlöksklyftor
1 - 2 msk  olivolja
salt och peppar

Gurksallad

1/2 dl  gräddfil
1 msk  vitvinsvinäger
2 tsk  socker
1   gurka
salt och peppar
lime

För alla

Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad är fri från gluten och ägg men mjölkprotein ingår i gurksalladen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga