Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Denna vackra och smakrika gös med tunna vitlöksfjäll tillagar du i ugn medan du gör en fräsch sallad. Din gurksallad görs av vinäger, saftiga gurkstavar och gräddfil som du serverar direkt ihop med syrlig lime, potatissallad och den mumsiga fisken.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gös med vitlöksfjäll och sötsur gurksallad

Ingredienser

4 portioner
600 g gösfilé eller annan vit, fast fisk
ca 8 stora vitlöksklyftor
1 - 2 msk olivolja
salt
peppar

Gurksallad

1/2 dl gräddfil
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk socker
1 gurka
salt
peppar
lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mälargös med kokt potatis och krämig gurksallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga