Gnocchi- och räkpanna

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
2
Gnocchi- och räkpanna

Denna gnocchi- och räkpanna är väldigt snabblagad och perfekt till lunch. Blanda din kokta, snabbstekta gnocchi med smarrig fräst broccoli, söta tomater, purjolök, vitlök och het chili före du lägger till salta räkor och örter. Hugg in och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Gnocchi- och räkpanna

Ingredienser

4 portioner
400 - 450 g färsk gnocchi
250 g färsk broccoli
250 g körsbärstomater
1/2 purjolök
2 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 margarin eller olja att steka i
1/2 tsk salt
400 g skalade räkor (400 g skalade motsvarar 1 kg oskalade)
1/2 dl finhackad dill
1/2 dl finhackad persilja
ev riven parmesan till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Kanongott och snabbt fixat. Kör gärna i citronzest (från en halv citron) mot slutet, och som tidigare sagts - glöm inte parmesanen!

Helena

2017-08-04

Lätt- och snabblagat, och framför allt toppengott! Jag tog en hel påse gnocchi (500g) och bara 500 g räkor (oskalade), jättebra till 4 portioner. Och missa inte parmesanen, den är pricken över i:et!

Anna

2015-03-30

Testa liknande recept

Gnocchi med räkor, broccoli, vitlök och chili
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med brynt kaprissmör
Betyg 4.7 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisgnocchi med broccoli, sardeller och chili
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Broccoli på Fernandos vis
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastagnocchi med bacon och salvia
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostas med krämig gnocchi
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga