Gnocchi med het tomat- och auberginesås
Mer gnocchi åt folket! Här tillsammans med aubergine, oliver, vitlök, tomater och purjolök. På en halvtimme rör du ihop nåt som i alla fall vi gärna skulle beställa på restaurang. Toppa rätten med citron, färsk basilika, fetaost, pumpa- eller solroskärnor och rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2024
Ingredienser
Topping
För alla
Kontrollera noga innehållet i gnocchin.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfra produkter av gnocchi och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri gnocchi. Byt fetaosten mot tofu eller mjölkproteinfri ostersättning.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt i min smak
Anders
2022-05-09Många goda och fräscha smaker!
Anna
2021-05-14Helt ok, inte mer.
Sara
2021-05-11