Gnocchi med bresaola och mozzarella i tomatsås

Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Gnocchi med bresaola och mozzarella i tomatsås

Den här pastan med smak av Medelhavet blir superlyxig när du serverar den till vardags. Du gör en frisk sås på tomater, lök och bresaola som du häller över den mjuka gnocchin. Innan servering vänder du ner mumsig mozzarella och basilika.

Gnocchi med bresaola och mozzarella i tomatsås

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
500 g krossade tomater
ca 150 g bresaola
500 g potatisgnocchi
125 g mozzarella
2 msk färsk basilika
salt
peppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Enkelt och gott. Vi tillsatte dock även vitlök och lite fond i såsen och valde att smörsteka gnocchin istället. Väl godkänt av hela familjen.

    Moa

Testa liknande recept

  • Stekt gnocchi med tomat och mozzarella
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisgnocchi med bresaola och bönor
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatpasta med bresaola och mozzarella
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad