Gnocchi med bacon- och pinjeströssel

Gnocchi med bacon- och pinjeströssel är en trevlig och uppskattad pastarätt. Vitlök, champinjoner och parmesanost är fantastiskt tillsammans med sältan från bacon.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1720 KJ / 410 kCal
Fett17 g
Kommentarer
6 stGodare att steka gnocchin knaprig i smör och olja efter de kokat
Kamilla
Så gott, använder dock dubbelt med bacon, en liten gul lök och en skvätt grädde som höjer smakerna enormt!!
Ida
Gott men vi tyckte att det blev lite klistrigt så nästa gång blir det lite sås.
Helena
Lite förvirring angående vilken gnocchi ni menar. Jag använde potatismosgnocchi. Bytte ut en påse spenat till en näve rucolasallad lite stingigare smak då. Supergott och lättlagat.
Anita
Det här var jättegott och gick snabbt att laga! Hela familjen, inlusive två barn, åt med god aptit! Sännande med färsk gnocci som vi inte ätit förut. Vi dubblade dock mängden bacon och nästa gång (detta kommer vi laga ofta) blir det dubbel mängd vitlök också, eftersom vi gillar starkt kryddad mat. Detta recept funkar säkert också med vanlig pasta, ifall man inte hittar färsk gnocci.
Louise
Snabbt, enkelt och supergott. Det här kommer vi att göra många gånger, och säkerligen också bjuda andra på. Bytte ut vitlöken mot lite färsk lök pga allergi.
Monica