Glutenfria solrosmuffins med morot och apelsin

Gott och bra glutenfritt alternativ till vanliga muffins. Riven morot gör de lite mer mättande och saftiga. Muffinsen får extra smak av apelsinskal- och juice. Perfekta till fikat eller barnkalaset.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi997 KJ / 240 kCal
Fett19 g
Salt0.2 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g
Kommentarer
Jättegoda och saftiga! Rekommenderas. (Vill man ha dem lite sötare så kan en frosting vara bra - men definitivt goda utan också)
Christin
2024-05-12Fantastiskt goda! Brukar göra dem med frosting ibland om man vill ha dem lite festligare. Smakar gott och håller sig saftiga i ett par dagar. Rekommenderas!
Jenny
2023-10-20Kan man byta ut mandemjölet för att få nötfritt?
Linda
2023-08-26Hej Linda! Det är tyvärr inget vi har provbakat och vågar därför inte säga om det funkar. Hälsningar Elina
ICA-köket
2023-08-29