Glutenfria solrosmuffins med morot och apelsin

Gott och bra glutenfritt alternativ till vanliga muffins. Riven morot gör de lite mer mättande och saftiga. Muffinsen får extra smak av apelsinskal- och juice. Perfekta till fikat eller barnkalaset.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi997 KJ / 240 kCal
Fett19 g
Salt0.2 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g
Kommentarer
9 stJättegoda och saftiga! Rekommenderas. (Vill man ha dem lite sötare så kan en frosting vara bra - men definitivt goda utan också)
Christin
Fantastiskt goda! Brukar göra dem med frosting ibland om man vill ha dem lite festligare. Smakar gott och håller sig saftiga i ett par dagar. Rekommenderas!
Jenny
Kan man byta ut mandemjölet för att få nötfritt?
Linda
Hej Linda! Det är tyvärr inget vi har provbakat och vågar därför inte säga om det funkar. Hälsningar Elina
ICA-köket