Gott och bra glutenfritt alternativ till vanliga muffins. Riven morot gör de lite mer mättande och saftiga. Muffinsen får extra smak av apelsinskal- och juice. Perfekta till fikat eller barnkalaset.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein men innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man byta ut mandemjölet för att få nötfritt?
Linda
2023-08-26Hej Linda! Det är tyvärr inget vi har provbakat och vågar därför inte säga om det funkar. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-08-29Är majsmjöl samma som Maizena? Fast kanske inte, då det är stärkelse... Eller? /Anna-Lisa G
Anna-lisa
2022-11-18Hej Anna-Lisa! Nej det är inte samma sak. Precis som du skriver så är maizena majsstärkelse. Här har vi använt majsmjöl. Det är ett lite gulaktigt finmalt mjöl. Lycka till med dina muffins. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-11-22Fluffiga, lätta och jättegoda! Ett superbra basrecept för glutenfri bakning!
Sabina
2021-02-10