Glutenfria scones på durramjöl

Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
1
Glutenfria scones på durramjöl

Bjud på läckra glutenfria scones till frukost! Dessa görs bland annat på durramjöl - ett fiberrikt och glutenfritt mjöl som har en mild och nötig smak. Honung och russin i smeten ger en behaglig sötma. Servera gärna med marmelad, färskost och en stor kanna te.

Glutenfria scones på durramjöl

Ingredienser

ca 12 st
4 dl durramjöl
2 dl mandelmjöl
3 msk krossade chiafrön
2 dl russin
1/2 tsk salt
1 msk psylliumhusk
3 tsk bakpulver
100 g mjukt smör
2 msk honung
3 dl yoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat

Kommentar

Goda, men de blev väldigt torra.

Tugce

2021-05-22

Testa liknande recept

Mandelmusslor med citronkräm
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfria kardemummakakor med mandel
Betyg 3.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glutenfri pajdeg på mandelmjöl
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glutenfria citronbiscotti med choklad
Betyg 3.6 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfri kladdkaka
Betyg 4.4 av 5.
98 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelvåfflor
Betyg 2.7 av 5.
259 personer har röstat
Under 30 min att tillaga