Glutenfria schackrutor

Schackrutor är en av våra mest klassiska småkakor som gör sig utmärkt på kakfatet med sitt snygga mönster. Med majsmjöl, majsstärkelse och pofiber är det enkelt att baka glutenfria schackrutor. Och vi lovar – de är lika goda som originalet!
 Ett recept från: 
Buffé nr 4, 2017

Gör så här
00:30:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi129 KJ / 31 kCal
Fett2 g
Salt0.03 g
Kolhydrater4 g
Protein0.3 g
Kommentarer
5 stGod smak men tycker också dom är gryniga och dom flöt ut jätte mkt så dom blev inte vackra, vet ni varför dom gör det?
Sara
Tyckte de blev lite för smuliga och hade kanske varit godare med annat mjöl än majsmjöl.
Maria
Kan man byta pofiber mot fiberhusk? Eller nåt mjöl?
Matilda