Glutenfri rabarberpaj är underbart gott till fikat eller som dessert! Denna rabarbersmulpaj görs på en glutenfri smuldeg av smör, socker, havremjöl, mandelmjöl och majsstärkelse som smaksätts med kardemumma. Servera gärna pajen ljummen med grädde eller glass.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri serveringsalternativ till grädde eller glass.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett och välj mjölkproteinfri ersättningsalternativ till grädde eller glass.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Näringsvärdet är beräknat utan grädde eller glass och per portion på 10 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott
Karin
2022-09-02Det här är den GODASTE rabarberpajen vi har ätit. Och det säger alla som smakar. En riktig hit! Viktigt att använda kardemummakärnor och inte malen, superskillnad och jättegott. Tack!
Kathryn
2022-07-13Går pajen att frysa?
Maria
2022-07-06Hej Maria! Det går bra att frysa in pajen men den är godast som nybakad. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-18