Glutenfri pannkaka med löjrom och rödlök

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Glutenfri pannkaka med löjrom och rödlök

Dessa frasiga lyxpannkakor är perfekta som förrätt eller lättare lunch. De är dessutom helt glutenfria! Byt ut löjrom mot vanlig rom eller tångrom om du hellre vill det.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Glutenfri pannkaka med löjrom och rödlök

Ingredienser

8 små pannkakor

Topping

2 dl crème fraiche
1 msk finrivet citronskal
1 msk färskpressad citronjuice
1 rödlök
80 g löjrom
färsk dill

Pannkakor

2 dl mjölk (3%)
1 ägg
1 dl majsstärkelse
1 krm salt
1/2 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • God glutenfri pannkaka. Lätt att steka. l

    Monica

Näringsvärde per portion

Energi658 KJ / 157 kCal
Fett11 g
Salt0.75 g
Kolhydrater10 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Kanapé med löjrom och citronsmetana
    Betyg 4.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cruditéer med löjromsdipp
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Blinier
    Betyg 4.4 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad