Gravlax med fänkålssallad, löjrom och ost

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Gravlax med fänkålssallad, löjrom och ost

Festligt och fräscht recept på gravlax med fänkålssallad, löjrom och ost. Förtjusande och vinnande smaker i en oklanderlig sallad. Fantastisk att servera på julbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Gravlax med fänkålssallad, löjrom och ost

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål (à ca 250 g)
ca 300 g gravad lax i skivor
1 dl salladsskott
50 - 75 g Västerbottensost
2 msk olivolja
2 msk färskpressad citronjuice
1 krm salt
1 krm svartpeppar
100 g löjrom

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner eller 10 buffèportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Västerbottensostpaj med romröra
Betyg 4.7 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Västerbotten Royal
Betyg 3.5 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Västerbottensostpaj med kantareller och löjrom
Betyg 4.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Torskrygg med grillad citrus, parmachips och grön pesto
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snittar med Västerbottensost och löjrom
Betyg 3.6 av 5.
179 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Löjromsråraka
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga