Glutenfri pannkaka

Glutenfri pannkaka görs på samma ingredienser som vanliga pannkakor, men du byter ut mjölet mot glutenfri mjölmix. Stek pannkakorna i smör och servera dem nygräddade tillsammans med din favorittopping.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per pannkaka och utan serveringsförslag.
Energi719 KJ / 172 kCal
Fett8 g
Salt1 g
Kolhydrater20 g
Protein5 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
30 stEftersom det " bara" är sonen som äter glutenfritt så undrar jag om man kan styckfrysa dessa pannkakor med gott resultat? Mvh.
Veronica
Använder Finax och tar bara en liten klick flytande margarin istället för smör eftersom jag inte gillar att de blir feta. Använder så klart lite fett vid stekningen. De blir precis som jag vill ha dem.
Mona
Gör detta recept även mjölkproteinfritt. Det funkar kanonbra
Anna