Glutenfri pajdeg på mandelmjöl

Perfekt grundrecept för naturligt glutenfri pajdeg som kan användas till många matpajer. Pajdegen gör du av mandelmjöl, psylliumfiber och sesamfrön.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på hela pajdegen.
Energi5647 KJ / 1350 kCal
Fett121 g
Salt4 g
Kolhydrater13 g
Protein46 g
Kommentarer
6 stHej! Varför skalade sesamfrön? Går det lika bra med oskalade?
Helena
Hej Helena! Vi har bara provlagat med skalade men jag ser inte att det inte skulle gå med oskalade! Hör gärna av dig om du provar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
1350 kCal/portion kan inte stämma.
Anders olof
Hej Anders Olof! Näringsvärdet är beräknat på hela pajdegen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
* Obs! Smör står som ingrediens men ska ej vara i degen! Missvisande recept. * Degen räcker knappt till en 24cm pajform
Peter
Hej Peter! Smöret ska vara i degen, då räcker den till en form på 24 cm :) Hälsningar Ulrika
ICA-köket