Glutenfri pajdeg med kokt potatis
Bästa glutenfria pajdegen för alla dina matpajer gör du på mjölmix och kokt potatis. Potatisen ger degen en lättarbetad och fin konsistens. Lite citron sätter en fin smak, men den kan du välja bort om du vill. Med mjölkfritt margarin blir pajdegen dessutom laktosfri.
Ingredienser
1 sats
1 citron
3 dl glutenfri mjölmix
2 krm salt
100 g mjölkfritt margarin
2 kokta kalla potatisar (ca 300 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Näringsberäkningen är på en sats pajdeg.
Energi5772 KJ / 1379 kCal
Fett82 g
Salt3.88 g
Kolhydrater148 g
Protein12 g
Kommentarer
Godaste glutenfria pajdegen 👌
Helena
2024-11-22Jag ser ingenstans hur många grader eller hur länge i ugnen?
Susanne
2024-06-17Hej Susanne! Nu är receptet uppdaterat med grader och tid. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-06-27Absolut det bästa receptet jag hittat på glutenfri pajdeg
Carin
2023-08-04