Glutenfri pajdeg med kokt potatis

Betyg 2.4 av 5.
466 personer har röstat
8
Glutenfri pajdeg med kokt potatis

Bästa glutenfria pajdegen för alla dina matpajer gör du på mjölmix och kokt potatis. Potatisen ger degen en lättarbetad och fin konsistens. Lite citron sätter en fin smak, men den kan du välja bort om du vill. Med mjölkfritt margarin blir pajdegen dessutom laktosfri.

Glutenfri pajdeg med kokt potatis

Ingredienser

1 sats
1 citron
3 dl glutenfri mjölmix
2 krm salt
100 g mjölkfritt margarin
2 kokta kalla potatisar (ca 300 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
466 personer har röstat

Kommentarer

Godaste glutenfria pajdegen 👌

Helena

2024-11-22

Jag ser ingenstans hur många grader eller hur länge i ugnen?

Susanne

2024-06-17

Hej Susanne! Nu är receptet uppdaterat med grader och tid. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-06-27

Absolut det bästa receptet jag hittat på glutenfri pajdeg

Carin

2023-08-04

Näringsvärde per sats

Näringsberäkningen är på en sats pajdeg.
Energi5772 KJ / 1379 kCal
Fett82 g
Salt3.88 g
Kolhydrater148 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Sparris- och lökpaj med citron och dragon
Betyg 2.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Glutenfri västerbottenpaj
Betyg 4.1 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispaj med lök och dill
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronpaj med björnbär
Betyg 2.6 av 5.
95 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Veggie fritters
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Galette med ricotta, potatis och majs
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga