Potatispaj med lök och dill

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
0
Potatispaj med lök och dill

Här är en läcker potatispaj med lök och dill som du bakar in i ett krispigt och gott filodegskal. Går snabbt att tillaga och reder sig sedan själv i ugnen cirka 1 timme.

Potatispaj med lök och dill

Ingredienser

4 portioner
600 g  färsk potatis
2   rödlökar
2 dl  skuren dill
3 dl  riven ost lagrad 17%
2   ägg
2 dl  mjölk
1 tsk  salt
1 krm  peppar
250 g  färsk filodeg (250 g = ca 7 plattor)
1 msk  olja

För alla

Rätten innehåller gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.

Gör så här

Tips

Servera pajen till sill och knäckebröd eller som ett tillbehör till kallskuret.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Ostpaj med dill
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatis- och ostpaj
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Burek med Västerbottensost
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftpaj
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftor med citrussmak i filodeg
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga