Potatispaj med lök och dill
![Potatispaj med lök och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41667/cf_259/potatispaj_med_lok_och_dill.jpg)
Här är en läcker potatispaj med lök och dill som du bakar in i ett krispigt och gott filodegskal. Går snabbt att tillaga och reder sig sedan själv i ugnen cirka 1 timme.
![Potatispaj med lök och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41667/cf_259/potatispaj_med_lok_och_dill.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g färsk potatis
2 rödlökar
2 dl skuren dill
3 dl riven ost lagrad 17%
2 ägg
2 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm peppar
250 g färsk filodeg (250 g = ca 7 plattor)
1 msk olja
För alla
Rätten innehåller gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör så här
Tips
Servera pajen till sill och knäckebröd eller som ett tillbehör till kallskuret.
Har du lagat receptet?
Kommentarer