Potatispaj med lök och dill

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
0
Potatispaj med lök och dill

Här är en läcker potatispaj med lök och dill som du bakar in i ett krispigt och gott filodegskal. Går snabbt att tillaga och reder sig sedan själv i ugnen cirka 1 timme.

Potatispaj med lök och dill

Ingredienser

4 portioner
600 g färsk potatis
2 rödlökar
2 dl skuren dill
3 dl riven ost lagrad 17%
2 ägg
2 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm peppar
250 g färsk filodeg (250 g = ca 7 plattor)
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frasig filodegspaj med getost, tomat och karamelliserad lök
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Västerbottensostpaj med kantareller och löjrom
Betyg 4.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ostpaj med dill
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Burek med Västerbottensost
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatis- och ostpaj
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftpaj
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga